LG Electronics, unul dintre liderii globali in domeniul comunicatiilor mobile, a prezentat in cadrul Mobile World Congress (GSMA) 2009 de la Barcelona ultimele inovatii si cele mai noi terminale mobile.

In topul inovatiilor prezentate in premiera mondiala se numara primul telefon din lume transparent si disponibilitatea pe piata a telefonului ceas 3G cu ecran complet senzitiv (LG-GD910).

“Am dezvoltat produsele pornind de la nevoile consumatorilor, tranformandu-le ideile in realitate“, a afirmat Dr. Skott Ahn, Presedinte si CEO al Companiei Mobile Communications a LG Electronics.

Astfel, LG a prezentat un terminal mobil extrem de indraznet in ceea ce priveste designul, fiind primul terminal mobil cu carcasa transparenta. Modelul LG-GD900 gliseaza si dezvaluie tastatura translucida care lumineaza intregul telefon. Alaturi de desing-ul unic, LG-GD900 vine dotat si cu tehnologii de ultima generatie. Noul terminal va fi lansat pe pietele din intreaga lume in a doua parte a anului.

LG a prezentat si primul telefon ceas cu ecran complet tactil, anuntat in cadrul CES 2009. Telefonul ceas LG0-25964-ceas.jpg (LG-GD910) este primul din lume care asigura transferul de date de mare viteza si realizarea de video-apeluri cu ajutorul camerei incorporate. Telefonul ceas este capabil si sa trimita mesaje scrise, sa efectueaze apeluri si, bineinteles, sa arate ora exacta .

LG Electronics are peste 82.000 de angajati in cele 114 de birouri, care includ 82 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions si Mobile Communications, cu vanzari globale de peste 44 miliarde USD in 2007, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale CDMA, aparate de aer conditionat, televizoare cu plasma, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala.

Sursa: LG