Compania sud-coreeană a finalizat deja construcţia noilor fabrici în Brazilia, Polonia, China și Thailanda, cu o unitate avansată în Mexic care îşi va începe de anul acesta activitatea de producție a OLED TV pentru piaţa Nord Americană.

Prin crearea acestei reţele de producție a OLED TV la scară globală, LG creează o pistă inovativă în noua generaţie a tehnologiei TV. Cu baze strategice ce deservesc pieţe locale şi din împrejurimi, LG urmăreşte reducerea costurilor de export și creşterea competitivității preţurilor.

LG a prezintă zilele acestea la International Consumer Electronics Show (CES 2014) din Las Vegas (7 şi 10 ianuarie) cea mai cuprinzătoare gamă OLED TV de pe piaţă. Cei care vor vizita standul companiei la CES vor avea posibilitatea de a vedea cel mai mare televizor curbat OLED Ultra HD din lume (modelul 77EC9800)  împreună cu modelele variate ale televizoarelor OLED, de 55 şi 65 inch, pe care compania le oferă. De asemenea, sunt expuse televizorul GALLERY OLED (modelul 55EA8800) şi televizorul OLED curbat (modelul 55EB9600), cu amprentă redusă asupra mediului.