LG G WatchR are un ecran circular OLED-P de 1.3 inch, un procesor Snapdragon 400 de 1.2GHz, 4GB spaţiu de stocare, 512 MB de RAM și o baterie de 410mAh. Acest dispozitiv va rula fără effort toate aplicațiile compatibile disponibile în Google PlayStore și cu un grad de protecție IP67, LG G Watch R este proiectat pentru a rula timp de până la 30 de minute la o adâncime de un metru a apei.

LG G Watch R oferă informații esențiale și relevante exact la locul și momentul potrivit prin intermediul notificărilor de recunoaștere a vocii. Cu o suită de aplicații de sănătate și de fitness LG, utilizatorii pot monitoriza, de asemenea, bătăile inimii, fiind ajutați de senzorul PPG încorporat, iar notificările ingenioase le oferă utilizatorilor memento-uri importante ale apelurilor pierdute și ale mesajelor primite, ale întâlnirilor viitoare, evenimentelor și previziunilor meteorologice locale.

Cureaua interschimbabilă este din piele de vițel de 22 mm.

LG G watch R va fi disponibilpe piețele cheie la începutul celui de-al patrulea trimestru al anului 2014. Prețuri și detalii cu privire la disponibilitate vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării.

Specificații cheie:
Chipset: 1.2GhzQualcomm Snapdragon 400
Ecran: 1.3 inchP-OLED (320 x320)
Memorie: 4GBeMMC/512MB RAM
Baterie: 410 mAh
Sistem de operare: AndroidWear (compatibil cu smartphone-uri pe care rulează cel puțin Android 4.3)
Senzori: 9-Axis (Gyro/Accelerometru/Busolă), Barometru, PPG
Culoare: negru
Altele: rexistență la praf și apă (IP67)