Vizitatorii târgului Mobile World Congress 2011 vor avea ocazia să experimenteze apelul de voce şi video mult mai rapid si de înaltă calitate via LTE la standul LG. Înlocuind atât viteza 3G cât şi pe cea Wi-Fi, tehnologia LTE de la LG va schimba radical modul în care oamenii iniţiează apeluri, utilizând reţelele existente ale operatorilor pentru a oferi calitate HD pentru apeluri de voce prin intermediul tehnologiei în bandă largă AMR (Adaptive Multi-Rate), permiţând în acelaşi timp utilizatorilor să-şi păstreze numărul de telefon.

Dezvoltat pornind de la iniţiativa GSMA de a crea un standard global pentru furnizarea de servicii voce şi mesaje prin LTE, se preconizează că, în viitor, protocolul „One Voice” va fi adoptat în masă de către producătorii de telefoane mobile.

Prezentat pentru prima dată luna trecută la Consumer Electronics Show în Las Vegas, telefonul cu sistem de operare Android 2.2 LG Revolution are un ecran 4.3 inch şi suport complet pentru streaming, redare şi înregistrare video HD. Telefonul va fi disponibil în Statele Unite, în prima jumătate a anului acesta.