Compania Mivan Development, dezvoltatorul centrului comercial Liberty Center, a anuntat ca mizeaza pe un trafic de vizitatori mai mare cu 30% in luna decembrie, fata de luna noiembrie, cat si pe o majorare cu 40% a vanzarilor in aceasta perioada.

„Ne asteptam la o crestere moderata a traficului de vizitatori de 20% – 30% in decembrie fata de noiembrie. Vanzarile vor creste in aceasta luna cu 30%-40% fata de noiembrie”, a declarat Marius Barbu, Executive Director Liberty Center.

Compania a mai anuntat ca mall-ul va fi inchis pe 25 decembrie si 1 ianuarie urmand ca din data de 2 sa-si reia programul normal. In perioada premergatoare Craciunului insa, Liberty Center va fi deschis pana la miezul noptii.

Liberty Center a fost inaugurat pe 31 octombrie, in urma unei investitii de 70 milioane de euro. Situat pe locul fostului Circ al Foamei, Liberty Centre are o suprafata construita de 65.650 metri patrati si o suprafata inchiriata de 25.000 de metri patrati.

Centrul comercial ofera un mix de aproape 100 de magazine, primul cinema complet digital, precum si primul patinoar indoor dintr-un mall din Bucuresti. Printre ancorele Liberty Center pe zona de fashion ancore precum Marks & Spencer, Next, Reserved, Cropp Town, Sprider, Hervis; Altex/Media Galaxy, care va opera pe segmentul de electrocasnice si supermarketul Billa. Astfel, Altex vine cu o oferta de peste 10.000 de produse pe o suprafata de 2.300 de metri patrati. Billa va ocupa 2.000 de metri patrati, iar Hervis si Sprider Stores vor dispune fiecare de 1.500 metri patrati. In zona de food court se vor regasi restaurante si cafenele precum Starbucks, Burger King, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, etc. In momentul in care va fi deschis pentru public, Liberty va avea 80 e magazine deschise, restul uramd sa fie inaugurate in cel mult doua saptamani.
Pe langa acestea mall-ul dispune si de servicii conexe, precum banci, agentie de turism, farmacie sau servicii de telecomunicatii.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat. Pe langa Liberty Center, Mivan, aflat pe piata locala din 1998, are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri dezvoltate sub brandul Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti denumit New Town Residence.

Sursa: Liberty Center