Money.ro TV va avea un program tematic informativ-educativ, cu emisiuni informative – 69%, educative – 6% filme – 5% şi publicitate/teleshopping – 20%.

"Money.ro e un format nou în România, e un smart tv tematic. Sigla trimite la o dublă identitate, pe net şi pe televiziune. Abordarea va fi diferită pe Money.ro faţă de Money Channel, care făcea o analiză a pieţei financiare, bancare, a raporturilor privind bursele. Money.ro TV vorbeşte în limbaj curent de bani. Staţia are un slogan: Money.ro păzitorul banului public", a spus Tatulici.

El a precizat că principala obligaţie a acestei staţii este controlul bugetului de stat.

"Money.ro TV va analiza cheltuirea banului public, protejând cetăţeanul şi dările sale de abuzuri, neglijenţe, hoţii. Axa principala a programului de prime time o reprezintă anchetele. Există un portofoliu foarte mare de investigaţii din toate domeniile în care e implicat banul public. Discursul politic nu mai este analizat din perspectiva formală a enunţului, ci din perspectiva faptei", a afirmat Mihai Tatulici.

Potrivit lui Dan Apostol, director general Money.ro TV, nucleul noului canal este format preponderent din echipa de la Money Channel, scrie Agerpres.