Odată cu lansarea la London Fashion Week, lichiorul de lux Chambord Royal ajunge şi pe piaţa din România începând cu această lună.

Chambord este considerat o bautură care a intrat deja în „spiritul modei”. Lichiorul a fost prezentat la London Fashion Week, atunci când a fost dezvăluit şi preţul său, respectiv 2 milioane de dolari. 

Sticla de lichior a fost creată de artistul Donald Edge. Aceasta este facută manual din aur galben de 18 carate şi este încrustată cu cele mai fine perle rotunde, peste 1.100 de diamante tăiate în forma de pară şi un smarald.

100% natural!

Produs din mure, zmeură neagră şi cognac XO, Chambord este 100% natural şi se fabrică în Franţa, pe domeniile Sistiere din Valea Loarei.

Chambord face parte din portofoliul Brown Forman Worlwide din 2006 şi este o băutură care se poate consuma ca atare sau în cocktailuri. În Romania Chambord poate fi gasit în cocktail baruri şi cluburile cu clientela din segmentul premium.

Cu mai mult de 4.000 de angajaţi în întreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de băuturi spirtoase şi vinuri la nivel mondial. În Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord şi bourbon-ul Woodford Reserve.