Preţurile sejururilor variază în funcţie de hotel, serviciile dorite şi de perioadă, iar pentru ofertele de vacanţă, Lidl are parteneriate cu FTI Touristik şi Neckermann.
De exemplu, un pachet de două persoane ce include cazare pentru şapte nopţi cu demipensiune la hotelul lui Gheorghe Hagi – Iaki din Mamaia -, costă, între13-20 august, 924 de euro, conform lidl-reisen.de. Tot în Mamaia, la hotelul Majestic, dar în perioada 27 mai – 6 iunie, doi adulţi au de plătit 288 de euro pentru zece nopţi cazare cu mic dejun. Prețul se dublează dacă turiştii aleg cazare cu demipensiune.
Pentru nemții care vor o vacanță în Delta Dunării, unul din pachetele turistice vândute de Lidl pentru perioada 12-19 mai include cazare pentru şapte nopţi cu mic dejun la hotelul Wels din Bălţenii de Sus şi costă 364 de euro.
În Germania, Lidl operează peste 3.000 de magazine.
Reţeaua Lidl din România numără 136 de magazine. Parte a grupului Lidl&Schwarz, care deține cea mai mare rețea de magazine de tip discount din Europa, peste 9.000 –, Lidl a rebranduit toate cele 107 magazine preluate, în 2010, de la Plus și a deschis, într-o singură zi – 6 octombrie 2011, 11 magazine noi în România.