eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, va organiza Black Friday vineri  17 noiembrie şi promite să livreze toate coletele până miercuri 29 noiembrie. Alte magazine precum Flanco, Altex, Cel.ro, PC Garage, evoMAG au început campania de reduceri luna aceasta însă vor organiza ceva mai special în weekendul 17-19 noiembrie.

Clienţii magazinelor online şi nu numai au la dispoziţie o gamă variată de produse, de la electronice şi electrocasnice, până la haine, jucării, produse pente casă, maşină şi gradină, automobile, bijuterii, aur, bilete de avion şi sejururi în ţară sau străinătate.

Pentru cei care cumpără pentru prima dată un produs online, trebuie să ştie că legea stabilește un termen de 14 zile calendaristice de la momentul primirii produsului în care pot renunța la achiziție, fără a oferi vreun motiv și fără costuri suplimentare. Produsele trebuie livrate în termen de cel mult 30 de zile de la data la care a  fost trimisă comanda. Dacă produsul ajunge deteriorat sau distrus vânzătorul este cel care suportă pierderea. Se poate solicita în acest caz un nou produs sau se poate renunța la comandă. Clienţii au dreptul de a verifica, la momentul primirii coletului, dacă produsul din interior este în cea mai bună stare.

Lista magazinelor participante la Black Friday 2017

eMAG

Fashion Days

PC Garage

Flanco

Altex

Elefant

Answear

Zoot

Avon

 

CEL

Evomag

Marketonline

BestKids

Sevensins

WatchShop

Libris

Carturesti

Nemira

Okian

Sensodays

Orange

Vodafone

Autovit

Delta Studio