Logitech Wireless Solar Keyboard K750 este cea mai noua inovaţie în tehnologia tastaturilor. Tastatura se încarcă de la lumină, dar poate funcţiona în întuneric total cel puţin trei luni.
În plus, datorită design-ului conceput din materiale complet reciclabile şi lipsit de PVC, tastatura minimizează amprenta de carbon.
Aplicaţia pentru energia solară inclusă (disponibilă spre descărcare la logitech.com/k750/solarapp) dispune de un instrument de măsurare a luminii care te ajută să ştii care e volumul de lumină necesar, te informează despre starea bateriilor şi te alertează atunci când tastatura are nevoie de mai multă energie.
Doar 7,5 mm grosime
Logitech nu s-a limitat doar la integrarea energiei solare în tastatură. Cu o grosime de doar 7,5 mm, tastatura este foarte ergonomică folosind sistemul Incurve keys, tastele având un design concav, care se mulează pe forma degetelor.
Logitech Wireless Solar K750 dispune de conectivitate wireless Logitech Advanced 2.4 GHz şi criptare AES de 128 biţi, una dintre cele mai eficiente nivele de securitate disponibile la ora actuală.
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 va fi disponibilă în Europa din luna ianuarie 2011, la un preţ recomandat de 80 de euro.
SURSA: Logitech