Adrian Misu Manolache a fost numit în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 13.03.2013 membru al Consiliului de Administraţie iar în şedinţa Consiliului de Administraţie din aceeaşi dată a fost numit în funcţia de director general al C.N. “Loteria Română” S.A.

“Loteria Română este una dintre cele mai importante companii naţionale, cu un specific aparte. Pentru mine este o provocare profesională şi sunt onorat să ocup această funcţie în cadrul companiei, ” a declarat Adrian Mişu Manolache.

Adrian Mişu Manolache are 35 de ani şi este licenţiat în Relaţii Internaţionale la Universitatea Româno-Americană Bucureşti. Deţine o bogată experienţă în domeniul bancar, fiind angajat al Băncii Comerciale Române încă din anul 2000. În această perioadă a ocupat pe rând diverse poziţii în cadrul companiei, ultima funcţie ocupată în perioada 2007, până la numirea în funcţia de Director General al C.N. “Loteria Romana” S.A, fiind aceea de Director Regional Corporate al Băncii Comerciale Române.