VH1 va opera într-un format neschimbat ca urmare a revenirii în administrarea Viacom.

VIMN și-a extins recent distribuția pentru televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon în România, ca urmare a unui acord cu RCS & RDS. Viacom va lansa și alte televiziuni în 2014.

Thematic Channels va vinde publicitatea pe televiziunile VIMN cum sunt Comedy Central Extra, Nickelodeon și VH1, începând cu ianuarie 2014, în vreme ce distribuția pe rețelele de cablu, satelit, internet și mobil se va realiza prin Tematic Cable.

„România are pentru noi o importanță tot mai mare în regiune și această tendință, împreună cu porofoliul nostru local de televiziuni, ne permit să furnizăm conținut pentru un public țintă cuprins între 4 și 49 de ani, plecând de la Nickelodeon, care este deja prima televiziune pentru copii în mai multe țări din regiune, până la televiziunile de muzică de calitate. Cu toate acestea, nu ne vom opri aici și avem și alte planuri de extindere în România de-a lungul întregului an 2014”, a declarat Bartosz Witak, general manager pentru Europa Centrală și de Est și Israel.