Noi probleme pentru George Simion și viitoarea sa soție Ilinca Munteanu. Mai sunt doar câteva zile până când cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. La eveniment sunt așteptați să vină în jur de 8.500 de oameni cu autocarele.
Noi probleme pentru nunta lui George Simion?
Până atunci însă, se pare că inspectorii IGSU ar fi descins la Măciuca, acolo unde se va desfășura în acest weekend nunta liderului AUR, George Simion, informează SPS.
Nunta va avea o tematică tradițională, așa că toți invitații vor trebui să poarte straie populare. Petrecerea va avea loc în aer liber. Nuntașii vor dansa pe un câmp, tot acolo vor fi întinse și mesele cu mâncare. Motivul pentru care a fost aleasă comuna Măciuca a fost dezvăluit chiar de către primarul de acolo.
Mugurel Mărcoianu a precizat că mirii au ales această locație pentru că le-a plăcut foarte mult, chiar dacă nu au nicio legătură de sânge cu această zonă. Primarul a mai spus, anterior, că speră ca nunta lui George Simion să nu blocheze circulația din zona centrală. El a precizat că nu își dă încă seama unde vor fi parcate un număr atât de mare e mașini, în condițiile în care sunt așteptate aproape 10.000 de persoane.
Meniul evenimentului este unul specific românesc
Presa a descris deja care este atmosfera din comuna Măciuca, înainte de nunta lui George Simion. Jurnaliștii au arătat că în timp ce unii săteni își văd liniștiți de cursul firesc al lucrurilor și stau la coadă să-și ia banii pentru recolta din acest an, alții se gândesc cu ce se îmbrace la marele eveniment și dacă trebuie să meargă cu dar.
Comuna unde va avea loc fericitul eveniment are în jur de 1.800 de locuitori, zeci de oameni plecați la muncă în străinătate şi zeci de case nelocuite, conform statisticilor de pe site-ul administraţiei locale.
În ceea ce privește meniul, detalii a oferit chiar ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a declarat că George Simion s-a orientat bine.
„Dacă dădea greieri, pleacă nuntaşii. Am văzut meniul, se bazează pe produsele noastre româneşti, pe brânză, pe tomate, pe produsele româneşti pe care trebuie să le folosim şi, în acelaşi timp, să ne bucurăm de produsele pe care le fac românii noştri”, a spus Daea.