Mall-ul ce va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp are deja contracte pentru circa 20% din suprafaţă, agenţiile care se ocupă de promovarea spaţiilor fiind Colliers International şi DTZ Echinox.
Pasul următor este obţinerea autorizaţiei de construire şi ulterior începerea lucrărilor în a doua jumătate a anului 2012. Planurile iniţiale prevedeau începerea construcţiei în vara lui 2009 şi finalizarea proiectului în acest an.
Chiriașii ancoră ai proiectului, printre care se regăsesc şi francezii de la Carrefour, vor fi poziționați la primul nivel subteran al MegaMall, acoperind aproximativ 20% din suprafata închiriabilă a centrului comercial.
Mega Mall va fi amplasat la intersecția bulevardelor Iancului și Pantelimon, pe fosta platformă industrială Electroaparataj, și va acoperi un perimetru în care locuiesc peste 1,2 milioane de bucureșteni. Austriecii au cumpărat terenul fostei fabrici de la grupul NCH pentru circa 60 mil. euro. În 2008 calculele dezvoltatorului indicau un cost de investiţie de circa 400 mil. euro.

Real4You Group a anunţat că va dezvolta mai multe centre comerciale și în provincie, în oraşe precum Satu Mare, Focșani și Târgu Mureş, sub marca Mega Mall. Centrele comerciale din țara vor avea între 18.000 mp și 22.000 mp fiecare și vor avea drept ancoră un hipermarket sau un supermarket. În afara țării, Real4You va începe construcția unui centru MegaMall la Sofia, în februarie 2012.

Real4You Group a fost înfiinţată în 1995 de către Christian Rimpf și Klaus Reiederer. Inițial, au dezvoltat proiecte în Ungaria, Cehia și Slovacia. În urma cu cȃțiva ani, compania a demarat proiecte în Romȃnia și Bulgaria. În Romania, Real4You Group a dezvoltat 21 de magazine MiniMax, aflate acum în proprietatea miliardarului Dinu Patriciu, și trei parcuri de retail.