Astfel, posesorii de carduri MasterCard Gold, Platinum, World, World Signia/Elite sau Corporate, care achiziţionează produse şi servicii în reţeaua Elite, plătind cu cardul, au şansa să primească două reduceri – cea oferită în mod normal şi cea suplimentară, în cadrul Elite Days. Comercianţii care vor participa la Elite Days vor fi aleşi de MasterCard din domenii cât mai variate, iar discount-urile vor fi valabile pentru o perioadă limitată. În fiecare lună, comerciantul şi valoarea reducerilor se schimbă.
„Esența programului MasterCard Elite stă în caracterul universal al privilegiilor pentru clienţii de top, indiferent de instituţia financiară cu care colaborează”, spune Ioana Gorgăneanu, Marketing Manager, România şi Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. Prima ofertă din cadrul Elite Days este disponibilă în cele două saloane Anastasia Beverly Hills din Bucureşti. În fiecare marţi şi joi din aprilie, fiecare posesor de carduri MasterCard Gold, Platinum, World, World Signia/Elite sau Corporate poate beneficia de o reducere specială de 35% la toate serviciile şi/sau produsele din saloane, în plus faţă de discount-ul constant de 5%. Cele două reduceri – 35% + 5% – se acordă în saloanele Anastasia Beverly Hills din Radisson şi Băneasa Shopping City.
Lista comercianților parteneri Elite, în 2012, conţine 67 de nume precum: Frey Wille, Anastasia Beverly Hills, Heritage, Cellini, Elysee Maison Des Parfums, Cielo Venezia, Galeriile Artmark, Emporio Armani, Victoria 46, Venchi, Miko Beauty, Silhouette – în peste 150 de adrese din toată ţara. Cel mai mare discount este oferit în cadrul categoriei Beauty & Health.