Incepand de maine, 4 decembrie, timp de patru zile, pana pe 7 decembrie, Pavilionul Central al Romexpo va gazdui jucatorii de renume de pe piata autohtona a luxului in cadrul cele de-a treia editii a Luxury Show.

Evenimentul isi propune sa aduca in premiera pentru Romania noi produse si branduri exclusiviste. Printre acestea se vor numara firme de top din domenii precum auto, imobiliare, bijuterii, electronice sau decoratiuni interioare.

Printre brandurile de lux care si-au anuntat prezenta la Luxury Show se numara si Sunseeker, una dintre cele mai exclusivise firma de ambaractiuni de lux. Modelul Superhawk 43, aflat in cadrul expozitieie, poate fi personalizat in functie de dorintele clientilor. Acestia pot alege tipul de lemn utilizat, mobila, finisajele baii: granit, marmura etc. si aparatura audio video. Proprietarii acestor ambarcatiuni decid si in privinta motoarelor cu care isi vor dota bijuteriile nautice: Caterpillar sau MTU, MAN sau Volvo.

In ceea ce priveste autoturismele de lux, Luxury Show va gazdui Aston Martin Dbs, un model care va atrage in mod sigur impatitmitii vitezei.

Autoitalia Group va lansa in premiera pentru tara noastra, in cadrul Serii de Gala a show-lui, automobilul Maserati Quatroporte in noua varianta de design trasata de cei de la Pininfarina. De asemenea, tot cei de la Autoitalia Group vor expune automobilul Maserati Collezione Cento, in valoare de 160.000 euro (preţul include TVA), model lansat intr-o editie limitata, de100 de exemplare, dintre care 4 au fost deja vandute in Romania.

Vizitatorii Luxury Show vor putea admira si noul telefon bijuterie Vertu Ascent Ti Ferrari Black, lansat in luna noiembrie intr-o editie limitata, de 2009 piese.

Editia din acest an este marcata de conceptul “Living in Luxury City”. Luxury City este un oras in miniatura, unde calatorul traieste emotia si senzatiile unui univers extravagant, creat artificial, dar inspirat de locurile care marcheaza geografic luxul lumii moderne. Orasul Luxului se va intinde atat pe orizontala, cat si pe verticala, cuprinzand 4 zone: Luxury Marina, Luxury Night Life, Living in Luxury City si Luxury Mall.

Sursa: Luxury Show