Rachieru coordonează activitatea de Piețe de Capital a biroului Clifford Chance Badea, se arată într-un comunicat al companiei.
În urma acestei promovări, aceasta se alătură celor doi parteneri care coordonează activitatea de la București – Daniel Badea, Managing Partner, și Nadia Badea. În plus, încă doi dintre cei șapte counseli din echipa Clifford Chance Badea, cu expertiză în practicile Corporate și M&A, respectiv Banking & Finance/ Project Finance, sunt implicați în acest moment în procesul de promovare la parteneriatul global.
Mădălina Rachieru a absolvit Facultatea de Drept București în 2002 și este membru în Baroul București din 2003. Are experiență, în special în tranzacții de piață de capital, atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale, precum și în domeniul financiar-bancar. De-a lungul anilor, a consiliat instituții financiare, bănci de investiții și companii locale și internaționale. Expertiza sa include toate aspectele legate de oferte publice inițiale de acțiuni (IPO-uri), oferte secundare de acțiuni (SPO-uri), oferte de obligațiuni domestice, oferte de euro-obligațiuni corporatiste și suverane, programe de emisiune continuă de obligațiuni (programe EMTN), emisiuni de certificate de depozit global (GDR-uri), securitizări de creanțe, fiind implicată în aproape toate tranzacțiile majore de piață de capital din România în ultimii 10 ani.
Face parte din echipa Clifford Chance Badea de la înființarea firmei în anul 2002. În 2007, a fost detașată pentru șase luni în cadrul grupului de piețe de capital al biroului Clifford Chance din Londra. A fost promovată la poziția de Counsel în anul 2008. Printre proiectele reprezentative pe care Mădălina Rachieru le-a coordonat în ultimii ani se numără: asistență acordată Fondului Proprietatea în legătură cu listarea secundară la bursa de valori din Londra (2014 – 2015); asistență acordată consorțiului bancar în legătură cu dubla listare de acțiuni și certificate de depozit (GDR-uri) realizată de Romgaz SA, cel mai mare producător de gaze naturale din România, pe bursele de la București și Londra (2012 – 2013); asistență acordată UniCredit în legătură cu emisiunea de obligațiuni denominate în lei, cu o valoare de 122 milioane de euro, care a fost finalizată cu succes și listată la Bursa de Valori București (cea mai mare ofertă de acest gen derulată până în prezent în România) (2013); asistență acordată Erste Group Bank AG în calitate de aranjor al programului MTN (emisiuni de obligațiuni pe termen mediu – Medium Term Notes) în valoare de trei miliarde de euro, lansat de Banca Comercială Română, primul astfel de program lansat de o bancă locală (2009).
Mandatele noilor parteneri încep la 1 mai 2015; numărul total al partenerilor Clifford Chance ajunge astfel la 581.