“Noile eXpertServer Maguay, bazate pe procesoarele Intel Xeon seria E5 reprezintă soluţia optimă pentru creşterea cu până la 80% a performanţei şi îmbunătăţirea cu până la 50% a eficienţei energetice, comparativ cu generaţia anterioară de servere! “, a declarat Eduard Pughin, Director Operaţiuni Maguay

Noile eXpertServer asigură convergenţa a patru dintre ţintele dorite de orice companie pentru echipamentele IT: preţ de achiziţie şi costuri de operare mici, consum redus de energie şi performanţă ridicată. În plus, Maguay a dezvoltat o platformă completă de servicii, produse hardware şi software care vin să completeze oferta pentru soluţii complexe de infrastructură IT, comunicare şi colaborare, securitate, stocare şi back-up date.

“Noi considerăm că serverul, fizic sau virtual, oferit în cloud sau la sediul beneficiarului, este o componentă vitală a infrastructurii IT. Echipamentele Maguay de tip server se adresează utilizatorilor care au nevoie de soluţii complexe, de înaltă disponibilitate şi la un raport corect preţ/performanţă,” a mai spus Pughin.
Maguay a realizat în 2011 o cifră de afaceri de 14 milioane euro.