Crescătorii se adaptează pieţei
„Este o cerere în continuă creştere pentru carnea de porc Mangaliţa. Faţă de anul trecut, cererea s-a triplat. Numai la noi în judeţ, pentru sărbătorile Crăciunului, sunt sute de solicitări pentru porci de Mangaliţa peste oferta noastră. Ne-ar mai trebui aproximativ 500 de porci ca să putem onora toate comenzile”, a declarat inginerul agronom Ioan Tătăran din localitatea Lăpuşel, judeţul Maramureş, crescător de porci din rasa Mangaliţa şi administrator al unei carmangeri.
Continuarea pe https://agrointel.ro/16537/porcul-mangalita-le-face-cu-ochiul-romanilor-intr-un-an-cererea-s-a-triplat/
Mangaliţa, porcul-somon, le face cu ochiul românilor: Într-un an, cererile s-au triplat!
18 decembrie 2013, 15:23
Ultima modificare în 18 decembrie 2013, 17:23
Carnea, dar şi specialităţile de caramangerie din porc Mangaliţa au căutare mare printre români. Crescătorii de „porc somon” spun că cererea e atât de mare încât au ajuns în situaţia să nu poată onora toate solicitările pentru Crăciun.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook