Economia mondiala nu merge prea bine, insa un produs de lux se poate cumpara oricand, numai ca sa arati ca ai bani, nu? Ce ziceti de un cocktail de Craciun, care costa fix 35.000 de lire sterline?

Un club londonez s-a gandit sa dea lovitura si sa ofere un cocktail de neuitat. Sincer ar fi bine sa faceti un credit sau sa beti in leasing un astfel de cocktail. Clubul Movida, intesat de fotbalsiti de succes, celebritati si super bogati ofera cocktailul „Flawless” de 35.000 de lire sterline.

Ce avem? Avem  o „dusca” de cognac Louis XII, jumatate de sticla de sampanie Cristal, zahar brun si cativa fulgi de aur de 24 de karate. La fundul paharului se afla un diamant de 11 carate, pe care ar fi bine sa nu incercati sa il mestecati sau sa il inghititi.

Cocktailul se va mixa numai in prezenta clientului si a doi agenti de paza inarmati. Primul care a comandat deja asa ceva este un dezvoltator de proiecte imobiliare din Marea Britanie, Max Reigns.

Cu banii pe care ii dai (sau ii arunci) pe acel coctktail iti poti cumpara lejer in Marea Britanie un Porsche Boxster si iti mai ramane si maruntis sa umpli buzunarele fetelor de usa.

Sursa: Guardian

Data: 10 Decembrie 2007