British Airways a salutat anunţul Departamentului de Transport din Marea Britanie prin care s-a aprobat înlăturarea restricţiei de a transporta un singur bagaj de mână pentru unele aeroporturi.

Începând cu 7 ianuarie 2008, British Airways va reintroduce permisiunea de a călători cu 2 bagaje de mână pentru pasagerii care fac transferul sau zboară din Heatrow precum si din alte aeroporturi din Marea Britanie.

British Airways va reintroduce permisiunea de transportare a 2 bagaje de mână pentru pasagerii care fac transferul sau calatoresc de la Londra Heatrow, Londra City, Aberdeen, Edinburgh, Glasgow sau Manchester.

Începând cu 7 ianuarie, pasagerii British Airways care fac transferul sau calatoresc din aceste aeroporturi şi alte aeroporturi din lume vor putea să transporte: un bagaj care să nu depăşească 56 cm x 45cm x 25 cm (incluzând cărucioare, genţi şi poşete); o servietă sau o geantă laptop; un bagaj de mână cu o greutate de maxim 23kg pe care pasagerii să îl poată ridica şi aşeza în locuri speciale din avion fără ajutor suplimentar.

Data: 14 ianuarie 2008

Sursa: British Airways