Garage Mall este construit pe aceeaşi platformă, cea a magazinului PC Garage, dar va funcţiona independent din punct de vedere operaţional, având o echipă dedicată.

Noul mall online găzduieşte pentru început anvelope de iarnă, anvelope all season, anvelope de vară, jante aliaj şi de oţel, toate aparţinând unei game largi de producători auto precum Michelin, Goodyear, Dunlop, Continental, BF Goodrich etc. Pentru toate aceste categorii de produse, clienţii vor putea interacţiona şi împărtăşi experienţe în secţiunea Auto-Moto a forumului My Garage. Retailerul acordă 12% reducere pentru toţi cei care vor achiziţiona anvelope de iarnă în perioada 13-20 octombrie.

Noi categorii de produse vor fi anunţate în perioada următoare

Pentru o experienţă cât mai facilă şi prietenoasă pentru utilizatorul final, Garage Mall dispune de numeroase modalităţi de comandă (online cu sau fără operator, telefonic sau la sediu), dar şi variate modalităţi de plata (plata online, ramburs, numerar sau card bancar la sediu). De asemenea, toate categoriile de produse ofertate sunt actualizate în timp real în ceea ce priveşte stocurile şi preţurile acestora.

 “Bazându-ne pe creşterile semnificative de la an la an care ating o medie cuprinsă între 25- 30%, Garage Mall completează strategia noastră de dezvoltare pe segmentul de comerţ online. În viitorul apropiat ne vom concentra şi pe alte categorii de produse căutate pe piaţa locală”, a declarat Ghenea.

Cu o cifra netă de afaceri în valoare de peste 130 milioane lei în anul 2010, grupul controlat de Marius Ghenea înregistrează de la an la an vânzări din ce în ce mai mari atât pe fondul dezvoltării segmentului de comerţ electronic, dar şi datorită gamei largi de produse la preţuri competitive.