MasterCard Europe împreună cu partenerii săi, instituţiile financiare din România, organizează în perioada 17 martie – 30 aprilie 2008 o campanie promoţională prin care oferă posibilitatea posesorilor de carduri MasterCard să meargă la meciurile disputate de România în cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2008.

La campanie pot participa toţi posesorii de carduri personale sau carduri de companie MasterCard. Premiul cel mare constă în 9 pachete a câte 2 bilete la unul din meciurile disputate de România la Campionatul European de Fotbal UEFA EURO 2008. Câştigătorii celor nouă pachete beneficiază gratuit de transport şi cazare. Pentru premiile doi şi trei, posesorii de carduri MasterCard pot câştiga 30 de playere I-touch MP4 şi respectiv 100 de mingi de fotbal magnetice cu sigla Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2008.

Toate tranzacţiile realizate pe perioada campaniei la comercianţii din ţară sau din străinătate vor participa la tragerea la sorţi, care va avea loc pe data de 12.05.2008.

Data: 17 martie 2008

Sursa: MasterCard