inalta calitate profesionala si academica in sistemul educatiei la distanta.
In ultimii ani, OUBS si-a extins activitatea in 28 de tari ale lumii din Europa de Vest si Centrala, Asia si Africa.
Programul de MBA al Open University din Marea Britanie prezentat in Romania de CODECS Business School presupune parcurgerea mai multor etape pana la obtinerea titlului de Master of Business Administration:
Certificatul Profesional in Management, Diploma Profesionala in Management si MBA.
Programul este recunoscut international, fiind acreditat de Association of Masters of Business Administration.
Toate cursurile sunt elaborate in sistemul educatiei la distanta, sistem care permite cursantului sa nu-si intrerupa activitatea profesionala si ii da posibilitatea sa aplice imediat teoria in practica.
In continutul academic al programelor exista teorii si abordari actuale ale unor studii de caz din mediul de afaceri international. Versiunea actuala este mult mai dinamica si mai interactiva, datorita pachetelor de curs multimedia si dezvoltarii unui spatiu virtual dedicat, pe site-ul CODECS in sectiunea „Amfiteatru”, ceea ce inseamna conferinte on-line, proiecte lucrate in comun si chat pentru cursanti.
In toamna anului 2003 vor fi prezentate pentru ultima oara cursurile din structura actuala a programului Diploma Profesionala in Management.
Dupa obtinerea Diplomei Profesionale in Management, urmeaza etapa de MBA. Programul de Master of Business Administration reprezinta o calificare de varf in domeniul afacerilor la nivel international, pentru managerii de nivel superior sau pentru cei care aspira la pozitii manageriale superioare.
Aceasta pune accentul pe analiza strategica si pe cunostinte multidisciplinare.
Toate taxele de curs pot fi achitate in rate. Inscrierile au inceput deja, data limita fiind stabilita pentru 30 septembrie. Pentru informatii contactati CODECS, tel. 252 51 82/3/4, marketing@codecs.ro; www.codecs.ro.