McDonald’s România a deschis un nou restaurant în Bucureşti, în zona 1 Decembrie 1918, cu o capacitate de peste 140 de locuri, investiţie estimată la trei milioane euro, astfel că reţeaua a ajuns la 62 de unităţi, se arată într-un comunicat al companiei.

„Compania are un mare potenţial de dezvoltare în România. În acest an, vom continua să extindem reţeaua de restaurante şi în acelaşi timp vom investi sume importante pentru modernizarea celor existente”, a declarat directorul general McDonald’s România, Karen Bishop.

Prin deschiderea unităţii, cu o suprafaţă construită de 442 metri pătraţi, au fost create peste 70 de noi locuri de muncă, în prezent compania având 3.300 de angajati.

McDonald’s Romania deţine o reţea de 62 de restaurante în 21 de oraşe (Bucureşti, Cluj, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Braşov, Oradea, Constanţa, Iaşi, Arad, Galaţi, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Buzău, Deva, Târgu Mureş, Baia Mare, Bacău, Piatra Neamţ), cu peste 140.000 de clienţi zilnic.

Principalii operatori pe segmentul de restaurante fast-food din România sunt McDonald’s, KFC, Burger King, Spring Time şi Broaster Chicken.

SURSA: Mediafax