Realizarea sălii de sport competiţionale de nivel naţional şi internaţional, care va avea aproximativ 2.500 de locuri şi va costa 35,7 milioane lei. În sală se va putea juca handbal, baschet şi volei. Complexul va dispune de un cabinet medical şi spaţii de medicină sportivă, spaţiu antidoping, săli pentru VIP, protocol şi conferinţă de presă.

Valoarea investiţiei pentru Bazinul olimpic de înot Club Dinamo se ridică la 33,8 milioane lei cu TVA şi corespunde normelor impuse de federaţiile române de nataţie şi polo. Clădirea are un bazin de competiţie de 50×25 metri cu o adâncime de 2,20 metri şi un bazin de antrenament de 25×12,5 metri cu o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 metri şi o tribună de 800 de locuri. Sunt prevăzute lifturi speciale pentru persoanele cu handicap locomotor, iar bazinul va fi dotat în conformitate cu normele în vigoare şi va permite organizarea şi de competiţii de polo, precum şi de competiţii de înot sincron.
Investiţia pentru Bazinul de polo al Clubului Steaua este de 24,5 milioane lei şi corespunde normelor impuse de federaţiile române de nataţie şi polo. Investiţia cuprinde un bazin de competiţie de 33,33×25 metri cu o adâncime de 2,30 metri, un bazin de antrenament de 25×12,5 metri cu o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,60 metri şi o tribună de 400 de locuri. Clădirea este concepută pe trei nivele.

Cele două bazine de înot au ca termen de execuţie anul 2012 şi sunt singurele proiecte de acest gen realizate în ultimii 20 de ani, iar sala de sport are ca termen de finalizare luna decembrie 2011, precizează MDRT.
"Pe lângă rezultatele frumoase pe care le aşteptăm de la sportivii care se vor pregăti aici, cred că, pe termen mediu şi lung vom fi mai sănătoşi, având îndeplinite condiţiile ca sportul să fie privit ca stil de viaţă, nu doar ca o profesie pentru cei foarte talentaţi", a declarat ministrul Elena Udrea.