MEDIA GALAXY deschide un nou magazin in cadrul complexului Militari Shopping Bucuresti. Pe o suprafata de aproximativ 3 000 mp MEDIA GALAXY expune o gama de peste 30 000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii, multimedia si entertainment.

MEDIA GALAXY s-a impus pe piata ca lider in domeniul retail de calitate. Suprafetele mari de vanzari si Cea mai variata gama de produse l-au pozitionat ca trendsetter al pietei de profil inca din 2004. Prezenta in gama a ultimelor noutati tehnologice la nivel international, interconectarea produselor si posibilitatea de testare a acestora la raft l-au transformat in magazinul destinatie care ofera conexiunea cu tehnologia de maine.
Gama extrem de variata de produse ofera in acelasi timp preturi pentru orice buzunar. In MEDIA GALAXY clientii vor gasi cu siguranta produsul pe care si-l doresc.

MEDIA GALAXY inseamna noutate tehnologica – pe rafturile MEDIA GALAXY sunt disponibile cele mai noi produse la nivel mondial. Astfel, in noul magazin poate fi gasit noul televizor Samsung cu tehnologie LED, a carui lansare oficiala in Europa va avea loc in data de 13 aprilie 2009.

Incepand cu luna martie 2009 MEDIA GALAXY a adoptat un nou concept grafic.
Creata de Landor, agentia de branding nr 1 la nivel mondial, noua linie grafica a brandului subliniaza noutatea tehnologica oferita de acesta.

MEDIA GALAXY ofera cea mai variata gama de produse de entertainment. Peste 2000 de filme in format CD si DVD, 1000 albume si concerte in format DVD, peste 1000 de jocuri pe diferite formate (PC, PS2, PSP, Nintendo DS dar si pentru consolele de ultima generatie) pot fi achizitionate din MEDIA GALAXY. In noul magazin clientii pot testa si achizitiona cea mai variata gama de console: PlayStation2, PlayStation3, Xbox360, Nintedo Wii, Nintendo DS Lite dar si noua consola PSP Slim & Lite.

Zeci de modele de televizoare LCD si plasma, zeci de marci nationale si internationale, ultimele noutati la nivel mondial din domeniul produselor IT sunt disponibile in MEDIA GALAXY.
Cel mai mare numar de laptop-uri si sisteme IT sunt expuse in spatii special amenajate alaturi de accesoriile necesare.
De asemenea, in magazin veti gasi zeci de modele de aparate frigorifice si masini de spalat.
Gama de camere foto si video acopera toate optiunile, inclusiv camere profesionale de ultima generatie si accesorii. Tot aici este disponibila o oferta impresionanta de rame foto si imprimante digitale pentru fotografii.

Gama de servicii MEDIA GALAXY este unica pe piata de retail din Romania: consultanta in momentul achizitiei, consultanta post vanzare prin serviciul Relatii Clienti, service in perioada garantie si post garantie, disponibilitatea produselor in stoc, transportul produselor voluminoase gratuit, verificarea produsului, instalarea acestuia si multe altele.

Serviciile de creditare flexibile si performante fac ca orice produs sa devina accesibil imediat. In MEDIA GALAXY sunt disponibile produse de creditare, atat pentru finantarea produselor achizitionate cat si pentru finantarea unor nevoi diverse.
Astfel, in noul magazin este disponibil serviciul promotional “CREDEX iti plateste TVA-ul”- prin care valoarea TVA-ului produsului achizitionat in rate se deduce din costul total al creditului. “Creditul usor si simplu” ofera  dobanda si comision de acordare 0%, singurul cost implicat fiind un comision lunar fix. “Creditul de Nevoi Personale” este un alt serviciu financiar prin care clientul poate accesa o suma de bani fara garantii si fara justificarea destinatiilor. Ofertele sunt concepute astfel incat sa ofere cat mai multe avantaje concrete clientilor.
NOU! In debutul sezonului de vara 2009, MEDIA GALAXY ofera serviciul “5 rate fara costuri” pentru aparatele de aer conditionat LG si Americool – oferta imbatabila pentru clientii care doresc sa se pregateasca pentru temperaturile ridicate din timpul verii. DAE pentru acest produs este 0%.
Astfel, de exemplu in cazul in care este achizitionat un aparat de aer conditionat cu pretul de 1.500 lei printr-un credit pe 5 luni, rata lunara fixa de rambursat este de 255 lei. Pentru obtinerea creditului se solicita un avans minim de 15%. Suma totala de plata la finele contractului este de 1.275 lei, rezultand un cost efectiv al creditului de 0 lei. Valoarea creditului poate varia intre 500 si 4000 lei.

Serviciile de comunicatii sunt o componenta importanta a ofertei MEDIA GALAXY, in magazin fiind disponibile: abonamente operatori TV si Internet, servicii Orange, reincarcare electronica pentru diverse tipuri de cartele valorice.

MEDIA GALAXY promoveaza reciclarea ecologica a deseurilor de produse electronice si electrocasnice. In acest moment, in MEDIA GALAXY se deruleaza cea mai ampla campanie de reduceri pentru returnarea deseurilor de produse electronice si electrocasnice pentru reciclare ecologica. Sunt oferite reduceri de la 150 la 250 de lei, sau reduceri procentuale – 15% din pretul produselor in functie de brandurile si tipurile de produse incluse in promotie. Mai mult decat atat, pentru o parte din produse se asigura si ridicarea produselor vechi de la locuinta clientilor. In organizarea campaniei mai sunt implicate organizatiile de gestionare a reciclarii ecologice din Romania si furnizori producatori de aparate electronice si electrocasnice.

Deschiderea noului magazinul MEDIA GALAXY a insemnat o investitie de aproximativ 1 million euro si crearea a 60 de locuri de munca.

Special pentru deschidere, MEDIA GALAXY Militari vine cu o serie impresionanta de oferte promotionale. Astfel, televizorul United LCD cu diagonala de 38 cm, format 4:3, interfata PC VGA este disponibil la pretul de 399 lei. Televizorul LG LCD 37LH3000 FullHD cu diagonala de 94 cm, tuner digital DVB-T este disponibil la  pretul de 2.799 lei. Pentru primii 40 de clienti care cumpara acest televizor se ofera cadou un microsistem audio LG FA163 gratuit, pretul microsistemului cumparat separat fiind de 649 lei. Laptop-ul ACER LEXBA0C006 cu procesor Intel CeleronM si display de 15.4” este disponibil la pretul de 1.499 lei, iar consola PlayStation2 poate fi achizitionata la pretul de numai 449 lei.

MEDIA GALAXY isi astepta clientii zilnic intre intre orele 10.00 – 22.00 in noul magazin din complexul Militari Shopping, situat in bulevardul Iuliu Maniu nr. 546-560, Bucuresti.