Medicamentul celebru pe care îl vor extrem de mulți români! Abia s-a lansat, iar cozile sunt uriașe

Dezvăluit acum câteva zile, imuno-modulatorul dezvoltat de Institutul Cantacuzino s-a terminat mai repede ca pâinea caldă. Zeci de oameni au așteptat încă de dimineață noul supliment alimentar, însă stocul s-a sfârșit rapid.

Numit urmașul faimosului medicament Polidin, produsul prezentat drept supliment alimentar a trezit interesul românilor. Astfel, miercuri s-a format o coadă uriașă la Institutul Cantacuzino, acolo unde s-a pus în vânzare un imuno-modulator. Cu toate acestea, se pare că stocurile pentru adulţi s-au terminat şi oamenii aflaţi la coadă au devenit nemulţumiţi.

Cozile, formate încă de dimineață

Zeci de oameni au stat la coadă încă de la ora 5 dimineața în fața Institutului Cantacuzino pentru a intra în posesia noului medicament. Oamenii nu s-au speriat nici de pandemie, nici de faptul că afară erau zero grade, potrivit Antena 3.

Medicamentul previne infecțiile respiratorii și crește imunitatea. Comprimatele pentru adulți s-au vândut în totalitate. Acest tratament costă aproximativ 80 de lei pentru adulți și se administrează 10 zile timp de 3 luni consecutiv.

Ce este Orostim-HV, suplimentul alimentar vândut la Institutul Cantacuzino

Imunomodulatorul pentru care oamenii s-au strâns în Capitală se numește Orostim-HV și a fost anunțat de luni pe piață ca fiind un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității. Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu 2 decembrie doar de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino
„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață.