Zona de nord continua sa atraga noi investitii rezidentiale, unul dintre cele mai recente proiecte care se ridica aici fiind Mediteraneo, un ansamblu cu o suprafata construita de 15.000 mp.

Noul cartier este localizat in Pipera, pe marginea lacului cu acelasi nume. Prin amplasarea sa, viitori rezidenti vor beneficia de toate facilitatile zonei nou construite a Bucurestiului: proximitatea centrelor de afaceri, comerciale si medicale, precum si a scolilor si gradinitilor private.

Preturile variaza in functie de etaj si pozitionare, pentru apartamentele de 3 camere incepand de la 155.000euro + TVA, iar pentru cele de 4 camere incepand de la 210.000 Euro + TVA. Pretul unui loc de parcare in sub teran este de 15.000 Euro +TVA.

Intregul complex va fi livrat in toamna acestui an, apartamentele fiind finisate "la cheie" si dotate cu semineu pe gaz in camera de zi,  cada tip jacuzzi in baia principala, parchet din lemn triplu-stratificat, gresie, faianta, centrala proprie, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, instalatie de aer conditionat in fiecare camera, usi interioare de lemn si usi metalice de exterior.

Cei interesati pot afla mai multe amanunte si pot face rezervari intr-una din sucursalele Coldwell Banker din Bucuresti: Mosilor sau Opera.

Dezvoltatorul acestui complex rezidential este compania Geadel Consulting, care si-a inceput activitatea pe piata imobiliara romaneasca in anul 2005. Firma lucreaza impreuna cu o echipa de arhitecti si proiectatnti care mai au in portofoliu proiecte de constructii precum Moara Loulis, Chipita Romania, Cream Line sau M.J. Maillis.

Data: 7 februarie 2008

Sursa: Coldwell Banker