MedLife a anunţat deschiderea primului Centru de Excelenţă în Gastroenterologie din mediul privat în urma unei investiţii de 500.000 de euro. Noul centru este specializat în diagnosticarea şi tratarea tuturor afecţiunilor aparatului digestiv, dar şi anexelor acestuia, ficatul şi pancreasul.

Reprezentanţii MedLife estimează un număr mediu de 400-500 pacienţi pe lună şi de aproximativ 6.000 de pacienţi pe an, urmând ca veniturile generate de acest Centru să reprezinte o pondere importantă în cadrul bugetului estimat pentru Hyperclinica MedLife Favorit.

”Cu toate că în afacerea noastră mizăm pe conceptul unic de servicii integrate reprezentat de Hyperclinicile MedLife, cererea mare pe care o înregistrăm pentru anumite specialităţi ne-a determinat să continuăm investiţiile şi pe segmentele de nişă prin extinderea reţelei de centre specializate pe diverse afecţiuni. Centrul de Excelenţă în Gastroenterologie este primul centru din mediul privat care oferă toate serviciile şi investigaţiile din sfera gastroenterologică”, a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

La ora actuală, reţeaua de centre specializate MedLife include alte 3 unităţi: Centrul de Psihiatrie şi Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicină Materno-Fetală, care include un departament de Fertilizare in Vitro şi Centrul de Fiziokinetoterapie şi Recuperare Medicală – toate localizate în Capitală.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind în acest moment cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală.

La ora actuală, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 4 Hyperclinici din Bucureşti şi din ţară, 5 laboratoare proprii de analiză, câte un centru medical în Cluj-Napoca, Arad, Braşov, Ploieşti şi Năvodari, şi în colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere din toată ţara.