Operatorul de serviciile medicale private a inregistrat in primele sase luni din 2006 o cifra de afaceri de 7,6 milioane de dolari, in crestere cu 52 % comparativ cu aceeasi perioada din 2006, informeaza un comunicat remis redactiei. MedLife estimase pentru intreg anul 2007 o cifra de afaceri de 10,5 milioane de dolari.

 

In primele sase luni din 2007, numarul analizelor de laborator efectuate de cele 3 laboratoare proprii MedLife a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut. MedLife a crescut in primul semestru si pe segmentul abonamentelor, numarul abonatilor depasind 100.000 de persoane, cu 40% peste numarul celor din iunie 2006. Pe segmentul platitorilor cash, MedLife a inregistrat o crestere medie de 70% a numarului de persoane care au optat pentru servicii medicale private.

 

In primul semestru, MedLife a investit peste 6 milioane de euro in spitalul Life Memorial Hospital din Bucuresti, si in viitoarele locatii MedLife din tara. Totodata, compania si-a marit personalul de la 270 de angajati la 470 in 2007.

MedLife, in parteneriat cu International Finance Corporation (IFC), divizia de consultanta si investitii a Bancii Mondiale, va construi pana in 2009 prima retea de spitale private din Romania, Life Memorial Hospital, la Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov, asemanatoare cu cel inaugurat in primavara acestui an in Bucuresti. Acestea vor integra si serviciile HyperClinicilor MedLife.  

Sursa: Capital