MedLife a inaugurat astăzi Hyperclinica Unirii, cea de-a doua clinică de mari dimensiuni din Bucureşti. MedLife continuă astfel expansiunea puternică anunţată încă de anul trecut, odată cu deschiderea celui mai mare spital privat din România, Life Memorial, şi a celui mai complex Centru privat de Medicină Materno-Fetală din ţară.

MedLife a investit circa 1 milion de euro pentru deschiderea Hyperclinicii Unirii, sumele fiind alocate pentru amenajarea clădirii, dotarea cu echipamente medicale de ultimă generaţie, recrutarea şi pregătirea personalului medical din această clinică. Hyperclinica MedLife Unirii are 100 de angajaţi, dintre care 50 de medici şi asistente medicale au fost recrutaţi special pentru noua locaţie.

MedLife estimează că, în 2008, noua locaţie va aduce companiei o cifră de afaceri suplimentară de 1,5 milioane euro, adică o contribuţie de circa 7% din valoarea cifrei de afaceri totală estimată pentru acest an. Pentru anul 2008, MedLife mizează pe o cifră de afaceri totală în valoare de peste 21 milioane de euro, în creştere cu circa 70% faţă de anul trecut.

În 2007, MedLife a obţinut o cifră de afaceri de 12,7 milioane euro, în creştere cu 67% comparativ cu anul 2006, când cifra de afaceri a fost de 7,5 milioane euro. MedLife are un număr de 130.000 de abonaţi din peste 1.300 de companii, iar pe segmentul clienţilor plătitori per serviciu, MedLife a înregistrat o creştere de 72% în 2007 faţă de anul anterior.

Data: 4 martie 2008

Sursa: MedLife