Mega Image a deschis astazi cel de-al doilea magazin situat pe o fosta locatie La Fourmi, printr-o investitie de 400.000 de euro. Noul Mega Image Tunari este situat in locatia fostului La Fourmi Tunari din Sos. Pipera – Tunari, Ilfov.

Mega Image Tunari are o suprafata de vanzare de 450 metri patrati si va oferi clientilor aproximativ 4.000 de produse.

“Reteaua Mega Image numara acum 26 de magazine Mega Image si 12 La Fourmi. Procesul de conversie este in desfasurare in restul magazinelor La Fourmi”, au declarat reprezentantii companiei.

Mega Image Tunari este al doilea magazin Mega Image deshis pe o fosta locatie La Fourmi, dupa deschiderea Mega Image Camil Ressu in urma cu 2 saptamani. Pana la finalul acestui an inca 8 magazine Mega Image vor fi deschise in foste locatii La Fourmi.

Mega Image a finalizat achizitia lantului de magazine La Fourmi la 1 septembrie 2008, astfel incat reteaua a crescut cu 14 magazine, ajungand la 38 de supermarketuri in Bucuresti, Ploiesti si Constanta. Procesul de integrare si conversie a inceput inca de la inceputul lunii septembrie.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, parte din Delhaize Group si cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea ce cuprinde 38 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.

Delhaize Group este un retailer international cu operatiuni in sapte tari pe trei continente. La finalul lunii Iunie 2008, reteaua avea 2.602 de magazine. In 2007, grupul a realizat venituri de 19 miliarde euro si un profit net de 410.1 milioane euro.

Sursa: Mega Image