Mega Image a deschis astazi un nou magazin, Mega Image Camil Ressu, situat in locatia fostului La Fourmi Camil Ressu din Bucuresti. Acesta a atras o investitie totala de 260.000 de euro si are o suprafata de vanzare de 350 metri patrati.

“Acesta este primul magazin Mega Image deschis intr-o fosta locatie La Fourmi, din cele 14 ce urmeaza a fi deschise. In acest moment sunt inchise inca 6 magazine La Fourmi, unde in curand se vor deschide supermarketuri Mega Image” au declarat astazi reprezentantii companiei.

Intregul proces de transformare a magazinelor La Fourmi va va dura aproximativ 6 luni, pana la finalul lunii Februarie 2009.

Mega Image a finalizat achizitia lantului de magazine La Fourmi la 1 septembrie 2008, astfel incat reteaua a crescut cu 14 magazine, ajungand la 38 de supermarketuri in Bucuresti, Ploiesti si Constanta. Procesul de integrare si conversie a inceput inca de la inceputul lunii septembrie.

“Mega Image este acum cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea de 35 de magazine ce acopera mai mult de jumatate din oras. Aceasta noua deschidere demonstreaza ca ne continuam planurile ambitioase de dezvoltare pentru Mega Image. Dorim sa ne intarim pozitia de lider pe piata din Bucuresti” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, parte din Delhaize Group si cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea ce cuprinde 38 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.