ALTEX deruleaza in perioada 9 – 29 aprilie 2009 o serie de campanii promotionale oferind reduceri de 150 lei sau 15% pentru televizoare LCD sau plasma. Astfel, clientii pot achizitiona televizoarele la cel cel mai mic pret din piata, din ultima perioada.

Protejezi mediul si primesti 150 lei reducere!

In magazinele ALTEX se ofera o reducere de 150 de lei pentru gama de televizoare LCD sau plasma marcile Teletech, Myria, Uniden, Rainford, Videoton. Pentru a beneficia de oferta promotionala, clientii trebuie sa returneze in magazin un televizor vechi pentru reciclare.

Televizorul LCD Teletech L-22785SB, cu diagonala de 57 cm, intrare HDMI, contrast dinamic 1000:1, poate fi achizitionat la pretul de 849.90 lei.

Protejezi mediul si primesti 15% reducere!

Campania ofera o reducere de 15% la achizitia televizoarelor LCD sau plasma marcile Philips, LG, Panasonic si Samsung , cu aceeasi conditie – returnarea in magazin a unui televizor vechi pentru reciclare.

Televizorul Samsung 26A330J1 cu diagonala de 66 de cm, HD Ready, HDMI x2 poate fi achizitionat la pretul de numai 1,274.90 lei. Televizorul Panasonic LCD 32LE8P, cu diagonala de 81 de cm, HDMI, tehnologie Viera, HD Ready poate fi achizitionat in cadrul aceleiasi campanii la pretul de 1,399.90 lei.

Magazinele ALTEX ofera o gama de peste 100 de modele de televizoare LCD sau plasma, garantand cel mai mic pret din Romania: in cazul in care clientul gaseste produsul cu un pret mai mic intr-un magazin similar acesta primeste dublul diferentei de pret.

Campanie de promovare a reciclarii ecologice de produse IT!

O noutate absoluta lansata de ALTEX in aceasta perioada este campania de promovare a reciclarii ecologice pentru produsele IT. Prima componenta a acestei campanii, derulata incepand cu 9 aprilie 2009, este reducerea de 50 de lei pentru toata gama de echipamente de printare inkjet EPSON. Reducerea este acordata in cazul in care se returneaza in magazin o imprimanta veche pentru reciclare.Astfel, multifunctionalul STYLUS SX100, format A4, cu optiuni printare si copier, 26 ppm monocolor si 14 ppm color, conectare USB 2.0, poate fi achizitionat in cadrul acestei promotii la pretul de numai 199.90 lei, oferindu-se o reducere de 50 de lei din pretul initial.

Campaniile de promovare a reciclarii ecologice de produse electronice si IT sunt organizate in colaborare cu EcoTic si companiile furnizori.

ALTEX ROMANIA este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 55 de magazine ALTEX si 15 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DINROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.

ALTEX ROMANIA este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.