Mercedes-Benz Accessories GmbH lanseaza noua gama Business Fashion care aduce produse in cele mai noi nuante folosite in lumea modei: gri, argintiu, antracit si albastru inchis. Astfel, gama de produse pentru barbati si femei se extinde de la genti din piele si accesorii personale rafinate pana la clasicul trench.

Gentile din aceasta colectie sunt din piele si se diferentiaza prin elementele metalice bine lustruite si prin steaua tridimensionala Mercedes-Benz, adresandu-se femeilor. Portofelul exclusivist este bogat in detalii si este de asemenea confectionat din piele fina. Si acesta este ornamentat cu o stea 3D Mercedes-Benz. Cureaua din piele ce face parte din aceasta colectie este accesorizata cu ornamente metalice rotunde, iar brelocul se incadreaz in linia de produse ale brandurului.

Si cum o tinuta de acest fel este una business, nu poate lipsi ceasul. Orele de pe cadran sunt reprezentate prin cristale Swarovski, oferind un efect de stralucire.

Produsele din linia Business Fashion pot fi combinate cu alte articole din Lifestyle Selection 2009, cum ar fi trench-ul albastru inchis, esarfa cu dubla fata, sapca de satin pentru femei sau manusile din piele realizate de Roeckl din Munchen, special pentru Mercedes-Benz.

Si barbatii se pot bucura de Lifestyle Selection. Vesta de culoarea antracitului, puloverul tip cardigan gri argintiu, manusile din piele, cravata sau instrumentele de scris accentueaza stilul si eleganta.

Gama exclusivista de produse Lifestyle Selection 2009 este disponibil la centrele autorizate de vanzari si service Mercedes-Benz.

Click pentru a mari imaginea

0-21159-capital67676.jpg