Primul sediu din Moldova al MHS se alătură începând cu luna octombrie celorlate șapte aplasate în București (Militari), Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara și Constanța. Conform lui Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus, decizia privind extinderea în zona menționată a fost luată pentru a fi prezenți „acolo unde proprietarii de camioane au nevoie de noi”.

Dealership-ul include dotări pentru birouri de vânzări, recepție service, magazin de piese de schimb şi accesorii, precum și un service încăpător. Service-ul din Bacău are o capacitate de 18 camioane și beneficiază de cele mai noi dotări pentru efectuarea tuturor tipurilor de lucrări mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie și stație ITP.

Cu ocazia deschiderii, la care au luat parte Michael Schmidt, președinte al MHS Grup, Gheorghe Hagi și Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus, Academia de Fotbal a marelui fotbalist român a primit în dotare un autocar Otokar Vectio.Acesta este al patrulea vehicul pe care MHS îl pune la dispoziția echipelor de fotbal ale academiei lui Gheorghe Hagi în baza parteneriatului dintre cele două entități. Parteneriatul MHS Truck & Bus cu Academia i datează din anul 2009. De la acea dată până în prezent au fost predate către Academie trei autocare MAN, unul dintre acestea, Lion’s Coach – similar celor folosite de 13 cluburi de fotbal din Bundesliga, printre care finalistele UEFA Champions League, Bayern Munchen și Borussia Dortmund – fiind utilizat de echipa de Liga 1 FC Viitorul Constanța.