Microsoft Office 365 reprezintă noua generație de servicii de productivitate în cloud pentru toate tipurile de companii. Office 365 reunește soluții software de comunicare şi colaborare familiare, precum Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online şi Microsoft Lync Online, oferind un serviciu în cloud complet, complex și mereu actualizat.

Cu Office 365, companiile au acces la cele mai bune soluții de productivitate cu un cost lunar predictibil – iar angajații lor vor colabora mai ușor, în noi moduri, de pe o varietate de dispozitive și folosind în același timp aplicații familiare.

Exemple de scenarii suportate în Office 365:
• Întâlniri online cu aproape oricine, de oriunde;
• Lucru colaborativ în siguranță, în timp real, fie ca e vorba de intranet, extranet sau de audio/video conferinte;
• Informațiile din email, din calendar și din contacte disponibile simultan pe toate dispozitivele de lucru;
• Crearea și găzduirea de site-uri Web, cu nume de domenii particulare;
• Control asupra informațiilor sensibile ale companiilor, prin configurările de securitate și de confidențialitate disponibile.

 „Cu Office 365 oferim nu doar un upgrade semnificativ al serviciilor lansate în 2010 ci și Office Professional Plus sub formă de abonament lunar. Clienților noștri le punem la dispoziție nu doar soluții de mesagerie, pentru conferințe Web sau pentru lucru colaborativ: sprijinim în fapt organizațiile să își crească randamentul și să răspundă mai repede condițiilor de piață,”  a declarat Valentina Ion, Information Worker Business Group Lead, Microsoft România.