Mihail Neamțu: După 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen

Scriitorul Mihail Neamțu a reacționat la ultimele declarații ale unor lideri politici din România și din străinătate pe tema educației sexuale în școli. Proiectul educației sexuale obligatorii în școlile românești, este susținut doar de președintele Klaus Iohannis și de liderii USRPLUS.

Scriitorul Mihail Neamțu a reacționat la ultimele declarații ale unor lideri politici din România și din străinătate pe tema educației sexuale și a legii din Ungaria care protejează copiii de promovarea homosexualității și a transgenderismului.

Mai precis este vorba despre susținerea educației sexuale obligatorii în școlile românești, proiect susținut doar de președintele Klaus Iohannis și de liderii USRPLUS. Un astfel de proiect a fost respins de Senat și are mici șanse să treacă de Camera Deputaților

În ceea ce privește legea privind protecția minorilor din Ungaria, cei mai duri critici s-au dovedit a fi premierul Olandei Mark Rutte și președintele Franței, Emmanuel Macron.

Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în UE, iar Macron a declarat că trebuie dusă „o bătălie culturală împotriva țărilor din Est”, insinuând că valorile creștine ale acestora privind homosexualitatea „nu sunt ale noastre”.

În acest context, Mihail Neamțu le-a transmis acestor lideri să înceapă educația de gen cu proprii copii. Nici Macron, nici Rutte, Cioloș, Barna sau Iohannis nu au copii.

„Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?
Până atunci, lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink”, a scris Neamțu.

Activitatea politică a lui Mihail Neamțu

Mihail Neamțu este un scriitor, om politic și intelectual de dreapta din România. A fondat Partidul Noua Republică și a fost membru  al Partidului Mișcarea Populară (PMP).

În 17 septembrie 2011, Neamțu a lansat un manifest intitulat: Crez politic: pentru o Nouă Republică (apărut pe influentul blog Madame Blogary). Apoi a pus bazele Mișcării Noua Republică, fondată mai întâi ca o asociație cu personalitate juridică. În iulie 2012, membrii organizației au votat transformarea în partid politic, iar Neamțu a fost ales președinte al noii formațiuni.

În contextul Referendumului din vara lui 2012, Neamțu participat la negocierile pentru Alianța România Dreaptă (ARD). Însă, structurile guvernamentale au împiedicat PNR să devină partid, iar formațiunea nu a putut semna protocolul de constituire al alianței. Ca urmare, el a participat la alegeri pe listele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD).

În anul 2012, a devenit un aliat de-al lui Traian Băsescu, criticând suspendarea sa.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie Mihail Neamțu a candidat din partea ARD pentru un colegiu de deputat în Arad, pierzând alegerile. În 2013, Partidul Noua Republică a fost afiliat Alianței Conservatorilor și a Reformiștilor Europeni (grup din care fac parte conservatorii britanici și polonezi).

Acesta a fost de asemenea unul dintre principalii critici ai moscheii din București.

În 2017, Mihail Neamțu a revenit în viața publică, devenind membru al Partidului Național Liberal.

Sursă foto: Facebook