Millennium Bank promovează economisirea prin intermediul unei campanii de comunicare dedicate depozitelor. Banca asigură unele dintre cele mai atractive dobânzi de pe piaţă.

Millennium Bank oferă depozite în RON, EUR şi USD, cu diferite termene între o lună şi 12 luni, definite pentru a răspunde nevoilor clienţilor. Dobânda anuală pentru lei variază de la 15% la 16%, iar dobânda pentru euro se situează între 5,50% şi 6,50% pe an, în funcţie de durata depozitului.

Clienţii băncii beneficiază de gratuitate în ceea ce priveşte deschiderea şi administrarea depozitului şi au posibilitatea de a face oricând retrageri parţiale sau de a denunţa în avans depozitul, fără perceperea unui comision penalizator. Dobânda este fixă până la scadenţă/ prelungire automată, este calculată zilnic şi plătită la scadenţă.

Campania de promovare se va desfăşura până pe 22 mai 2009, prin intermediul canalelor TV, print, online şi outdoor. Conceptul publicitar este creat de agenţia GMP Advertising, iar agenţia Initiative Media a intermediat achiziţia spaţiului media.