Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a aprobat, marţi, finanţarea unui număr de 57 proiecte elaborate de întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri), valoarea sumei nerambursabile fiind de 16,73 milioane de lei, a anunţat, miercuri, instituţia.

 Proiectele desemnate câştigătoare au fost avizate de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competivităţii Economice”.

 „Un număr de 17 proiecte, cu o finanţare nerambursabilă de 10,29 milioane de lie, au fost depuse pentru Operaţiunea 3.3.2 – Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor soluţii electronice pentru afaceri”, se precizează într-un comunicat al MCSI.

 Aceste proiecte au o valoare totală de 12,55 milioane de lei. De asemenea, MCSI a mai selectat pentru finanţare 40 de proiecte ale IMM-urilor pentru Operaţiunea 3.3.1 – Suport pentru implementarea sistemelor informatice integrate şi a altor aplicaţii electronice pentru managementul afacerilor.

 Valoarea celor 40 de proiecte însumează 13,525 milioane de lei, iar finanţarea nerambursabilă se ridică la 6,44 milioane de lei.

 SURSA: Mediafax