Din mare politician, cariera lui Liviu Dragnea a căpătat o altă traiectorie după ce fostul șef de la PSD a devenit … „chef”. Dragnea a postat pe Youtube o rețetă, iar comentariile n-au întârziat să apară. Unul dintre cei care a comentat a fost vedeta Antenei 3 Mircea Badea.
„Nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Dar până la urmă, spectacolul lumii excede cu mult imaginația. Cred că domnul Dragnea s-a ghidat și după faptul că, în România, de mare succes sunt toate emisiunile cu bucătari.
M-o fi auzit și pe mine că mereu spun asta și a zis: „pot și eu!” Mesajul lui era să mâncăm hrană curată. Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate. Era și o vorbă cu… „unde intră morcovul”.
Dar poate dacă este tăiat așa, cum îl taie Dragnea, e mai sănătos, nu știu ce să spun. Totuși vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?… ”, a spue Mircea Badea la Antena 3 CNN, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.
Victor Ciutacu știa că Dragnea e bucătar: Am fost nedrept când am zis pe post că a căzut în irelevanţă
Nici lui Victor Ciutacu nu i-a scăpat noua îndeletnicire a lui Dragnea.
„Am fost nedrept față de Liviu Dragnea când am zis pe post că a căzut în irelevanţă și că singurele știri pe care le produce și sunt preluate sunt cele referitoare la dramolete sentimentale de tabloid. Uitasem că știe și să gătească”, a comentat Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.
Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 100.000 de vizionări şi peste 1200 de comentarii, multe dintre ele ironice.
”O aşteptăm şi pe doamna Udrea cu un show despre goblene şi pictură pe numere”, a scris unul dintre utilizatori, în timp ce alţii fac referire la perioada petrecută de Dragnea în detenţie.
Prima rețetă a lui Liviu Dragnea: mâncare de teci
Prima rețetă a lui Dragnea postată pe Youtube este o rețetă delicioasă de teci – o mâncare de păstăi. Politicianul a spus că tot ce va găti va fi fără gluten.
Pentru această rețetă de mâncare de teci, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
– Fasole galbena teci—-450 g
⁃ Roșii in bulion —-350 g
⁃ O ceapa alba medie
⁃ Un morcov
⁃ 1/2 ardei gras
⁃ 1/2 ardei kapia
⁃ 3-4 castraveciori acri mici
⁃ 1-2 catei de usturoi
⁃ O legatura marar
⁃ O legatura patrunjel
⁃ Sare( neiodată),piper boabe,cimbru- dupa gustul fiecaruia
⁃ 2-frunze de dafin
⁃ 1/2 pahar vin alb