George Simion a discutat despre problemele actuale din România. Președintele AUR a abordat mai multe subiecte de interes, inclusiv demascarea mafiei de la vârful țării.

George Simion a fost întrebat despre evenimentul șocant din America, unde fostul președinte al SUA, Donald Trump, a fost victima unei tentative de asasinat. El a fost chestionat despre această situație și despre posibilele repercusiuni înaintea alegerilor prezidențiale.

Liderul AUR a declarat că consideră acest incident ca fiind un pericol pentru sistemul globalist. El a menționat că autoritățile au încercat să îi aresteze pe unii membri AUR, dar că ei nu se vor lăsa intimidați.

George Simion se așteaptă la probleme pentru cei din AUR

George Simion a subliniat că sunt pregătiți să facă față provocărilor și că nu se tem decât de Dumnezeu.

„Este un pericol pentru sistemul globalist. Vor încerca să bage tot de fel de iepuri. De arestat au încercat procurorii. Ne pregătim ca unii din AUR să fie detonați dar nu ne înspăimântăm. O să ne manifestăm ca la noi acasă, că suntem acasă în România.

Noi nu ne temem decât de Dumnezeu. Până acum nu m-am temut, dar acum am băiețel mic, pentru el îmi e teamă, pentru mine, Dumnezeu știe”, a afirmat George Simion la România TV.

AUR, George Simion
AUR / SURSA FOTO: Facebook, George Simion

Liderul AUR nu crede în capacitățile de conducere ale lui Mircea Geoană

George Simion a exprimat scepticismul său față de posibila candidatură independentă a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din România.

El a afirmat că nu are încredere în capacitățile de conducere ale lui Mircea Geoană. El a adus în discuție presupusa sa colaborări cu serviciile secrete în timpul funcțiilor importante pe care le-a deținut.

„Marea majoritate a conducătorilor au avut treabă cu serviciile. Cine l-a numit secretar la NATO, cum a ajuns la ambasada SUA?

Este o beizadea, fiul unui securist din perioada comunistă. Mircea Geoană va veni cu limbă de lemn, cu clipuri video foarte bine editate, iar oamenii vor sărăci într-o țară bogată”, a mai declarat șeful AUR.

Mircea Geoană
SURSA FOTO: Facebook, Mircea Geoană

Opoziție clară împotriva Ursulei von der Leyen

Simion a exprimat nemulțumirea față de direcția pe care o ia Uniunea Europeană în ceea ce privește România. El a anunțat că reprezentanții partidului său din Bruxelles se vor opune Ursulei von der Leyen și politicilor pe care le promovează aceasta.

Acesta a arătat că UE a fost inițial construită pentru a aduce bunăstare, „nu pentru a promova nebunia neomarxistă a Ursulei von der Leyen”.

Liderul AUR a explicat că marți va avea loc un vot extrem de important în Parlamentul European. Conform acestuia, AUR va vota împotriva Ursulei și împotriva globaliștilor din Bruxelles.

„Cei care au aplicat rețeta neomarxistă au descoperit crucea, și doamna Lasconi, și doamna Șoșoacă, acum și-au pus crucifixul la gât, sunt femei smerite, mai lipsește să le văd trecând pe sub masă la prohod.

Am fost rugat să intervin pentru că România pierde tot ce ține de producție proprie. Planul globaliștilor este să nu mai producem nimic în România”, a mai explicat politicianul.