Trei dintre membrii noului Board, respectiv Adrian Stanciu, Marius Ghenea și Sorin Ioniță, sunt și profesori în cadrul şcolii.

“Am încredere în program, îi cunosc obiectivele , tradiția și nivelul calitativ și am apreciat că pot fi și eu un promotor al calității în societate și în mediul de business, care are mare nevoie de așa ceva. Indiferent că este în mediul bancar, industrial sau agricol, suferim de o abordare generalistă și școala românească, ca și mediul de business, au nevoie de abordări pragmatice, eficiente”, a declarat Mişu Negriţoiu cu privire la participarea sa în calitate de consultant al şcolii.

Board-ul se va întâlni de patru ori pe an pentru a discuta curriculum-ul programului de EMBA, situația studenților şi pe cea a şcolii. Advisory Board-ul face auditul activităţii şcolii, oferă consultanţă cu privire la abilităţile care se caută pe piaţa muncii la nivel managerial, asigură armonizarea între curricula/training şi nevoile pieţei şi supraveghează parteneriatele pe care le încheie şcoala şi proiectele în care se implică.

MSM Romania oferă un program de Executive MBA de 20 luni care livrează uneltele necesare pentru a crea un impact în mediul de business,
aducând cu sine atât o perspectivă locală – prin intermediul profesorilor Adrian Stanciu, Marius Ghenea și Sorin Ioniță – cât și una globală – profesori din nouă țări. Cele mai importante cursuri din program sunt: Financial Management, Strategic Marketing, Action Learning (studentii sunt impartiti pe grupe si realizeaza un proiect impreuna cu o companie), Innovation and New Business Ventures, Managerial Economics