„Am ales mobilPay ca operator de plăţi online datorită recomandărilor pe care le-am primit de la companiile cu care colaborăm. Am apreciat profesionalismul echipei lor”, a declarat Daniel Truică, Managing Parner Vola.ro.

Vola.ro este cea mai mare agenţie de online travel din România, cu o cifră de afaceri în primul semestru al acestui an de peste 6,6 mil. euro, fiind totodată şi liderul pieţei pe segmentul biletelor de avion online.

În primele 6 luni din acest an, pe Vola.ro, au fost înregistrate peste 5.500 de tranzacţii online cu cardul, față de 2.300 de plăți pe toată perioada lui 2010. Pentru a doua parte a anului, reprezentanţii Vola estimează o creştere de aproape 20% a numărului de tranzacţii față de semestrul I, astfel încât, la finalul lui 2011 să înregistreze peste 12.000 de plăţi online. Valoarea medie a unei tranzacţii se ridică la aproximativ 280 de euro, așa incat valoarea totală a plăţilor cu cardul estimată pentru acest an depăşeşte 3,3 mil. euro.

„Creşterea mare a numărului de tranzacţii înregistrate de Vola.ro și alegerea mobilPay ca și nou procesator ne confirmă eforturile de a promova o platformă de plăți puternica și flexibilă, alături de o ofertă de servicii care stimulează puternic adopția plăților online”, a declarat şi Antonio Eram, CEO Netopia Sistem.

Pentru acest an, compania estimează că va procesa prin serviciul mobilPay peste 1,5 milioane de tranzacţii online cu cardul, respectiv 40% din piaţă, în condiţiile în care volumul total se va ridica la peste 3,6 milioane de plăţi. Printre clienţii mobilPay se numără companii importante precum Vodafone, Okazii, eMag etc.