iPhone 4 a fost lansat în luna iunie, însă varianta albă a terminalului a fost amânată până în luna iulie. Ulterior, Steve Jobs îi asigura pe fani că modelul va fi disponibil în perioada sărbătorilor de iarnă.
Acum Apple îşi cere din nou scuze pentru că modelul nu va fi lansat anul acesta. „Ne pare rău că dezamăgim din nou clienţii care aşteaptă varianta albă a iPhone”, a declarat Trudy Muller, purtătoarea de cuvânt a Apple, fără să ofere un motiv pentru această întârziere.
Apple nu a menţionat niciodată care sunt problemele în ceea ce priveşte producţia modeului. Compania a spus doar că varianta albă este mai dificil de produs. Lansarea iPhone 4 alb în primăvara anului viitor este  inutilă din  punctul de vedere al specialiştilor, de vreme ce noul model iPhone 5 va fi lansat în perioada iunie-iulie 2011.
Apple a vândut 14,1 milioane de iPhone-uri în trimestru al treilea din acest an, încasând 8,6 miliarde de dolari. iPhone este disponibil în prezent în 89 de ţări, înclusiv România.
La eMAG, cel mai mare magazin online de la noi, iPhone 4 de 16 GB costă 3.500 de lei, iar modelul de 32 de GB, 3.900 de lei.
La Orange, liderul pieţei locale telecom, un iPhone 4 de 16 GB, cu un abonament de 29 de euro încheiat pe doi ani, costă 219 euro.
SURSA: i4u