Cum a ajuns aceasta consilier Programe Europene la Agenţia pentru IMM-uri Timiş? A susținut un concurs în cadrul instituției conduse de mama sa, Lelica Crișan, concurs la care a fost singura candidată. De altfel a recomandat-o experiența anterioară: secretară la Prefectura Timiș și asistentă a ministerului agriculturii, Valeriu Tabără.

Și tot experiența a îndemnat-o să depună un proiect pentru modernizarea propriului salon de înfrumuseţare – SC BYANKA STAFF SRL, care are nevoie de o infuzie de capital european, mai precis de 122.000 de euro.

Există vreun conflict de interese? Reprezentanții Agenției de Dezvoltare Rurală Timiș nu ne-au putut răspunde la această întrebare fiindcă erau prinși într-o întâlnire.

Ce-i place Biancăi să facă în timpul liber, când a terminat programul de consilier? ”Îmi place să merg din când în când la cazinou, de distracție și pentru că știu că sunt norocoasă, nu prea am pățit să plec fără să câștig. Salonul meu e un refugiu pentru mine, deoarece când termin munca de consilier, asta fiind la ora 17, dau fuga la salon unde sunt așteptată de angajatele mele, în același timp și prietenele mele”, spune aceasta pe blogul personal.