Producătorul de ciorapi de damă Mondex Sibiu a investit 70.000 de euro în cel de-al 102-lea magazin din reţeaua proprie, pe care l-a inaugurat în cadrul Iulius Mall Suceava.

„Este al cincilea magazin în oraşul Suceava şi al 102-lea în reteaua Mondex”, a declarat Adela Comanese, reprezentanta Departamentului Retail al Mondex.

Noul magazin este amplasat la primul etaj al centrului comercial şi se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 60 metri pătraţi.

„Deschiderea magazinului Mondex reprezintă o oportunitate deosebită de a adăuga mixului de chiriaşi un nou retailer care s-a impus pe piaţa românească de profil”, a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

Inaugurat în noiembrie 2008, Iulius Mall Suceava este cel de al patrulea mall al retelei Iulius, fiind conceput ca un centru regional. Cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp, Iulius Mall Suceava reuneşte retaileri naţionali şi internaţionali precum Peacocks, Sprider, Motivi, Terranova, Steilmann, Moa, Meli Melo, Adidas, Nike, Intersport, Nichi, DOMO, Diverta, Cărtureşti, Bam Boo etc.

SURSA: Iulius Mall Suceava