Monica Mircea s-a alăturat echipei de consultanţi Community BrandTailors, în calitate de Account Director, începând cu luna iulie a acestui an. Community BrandTailors este prima consultanţă de branding digital şi conţinut digital de brand din România.

În calitate de Account Director în cadrul companiei Community BrandTailors, Monica va fi responsabilă de coordonarea activităţii de project management şi business development. „Mă onorează şi mă provoacă enorm responsabilităţile pe care le am în cadrul Community BrandTailors. Acestea coroborate cu standardele excepţionale impuse de noii mei colegi îmi oferă premisele unui progres în termeni de dezvoltare profesională. Sunt bucuroasă ca am ales să mă alătur echipei Community BrandTailors.”, a declarat Monica Mircea, Account Director Community BrandTailors.

Anterior Monica Mircea a condus conturi cu reputaţie, companii care se situează în topul investitorilor în comunicare online, precum: Philip Morris Trading, Wrigley, Alexandrion Grup, Danone Romania, L’Oreal Romania, Colgate Palmolive, Nestle, Quadrant Amroq Beverages, URBB, Henkel, BCR, Credit Europe Bank, Bancpost, Roche, Ţiriac Imobiliare.

„Sunt încântată de faptul că Monica a acceptat propunerea noastră şi s-a alăturat echipei Community BrandTailors. Am mare încredere în profesionalismul, competenţa şi determinarea ei, lucruri care o recomandă pentru a face parte din echipa noastră de consultanţi. Am convingerea că experienţa sa va aduce un plus de valoare diviziei de digital branding nou lansate.”, a declarat Beatrice Daniş, Managing Partner BrandTailors.

În perioada 2004 – 2009, Monica Mircea sa specializat în online marketing în cadrul unor companii precum: Kinecto, Senior Interactive şi Avantajnet.

Community BrandTailors este prima consultanţă de branding digital şi conţinut digital de brand din România. Community BrandTailors oferă servicii ce includ: audit, platformă de brand, management de brand, arhitectură de brand, platformă de comunicare, structură şi arhitectură a informaţiei website-ului, definire functionalităţi şi specificaţii tehnice ale website-ului, definire a indicatorilor de performanţă şi modalităţi de măsurare a acestora, monitorizare şi raportare ale rezultatelor şi optimizarea comunicării, briefing planificare online media, identitate verbală şi retorică de brand, identitate vizuală, webdesign şi copywriting.Community BrandTailors este prima divizie a BrandTailors, una dintre cele mai notorii companii de strategie şi design de brand din România.