Așadar, Monica Pop a spus că a pierdut o prietenă care „a făcut trei cancere după vaccin”. În acest context, a spus ea, vaccinul anti-COVID nu este sigur.
Monica Pop este de părere că vaccinul a făcut foarte mult rău
În opinia cunoscutului medic, este posibil ca vaccinul „să fi făcut foarte mult rău”. Numărul celor cu efecte secundare este uriaș, a explicat ea.
Aceasta a oferit și exemplul unei clinici din Germania, care adună efectele secundare. Programările sunt pline vreme de opt luni, iar numărul de efecte secundare este „uriaș”, a mai spus cunoscutul medic.
„Am pierdut și o prietenă care a făcut trei cancere după vaccin. O personalitate, care s-a dus. Vaccinul ăsta nu e sigur. E posibil ca vaccinul ăsta să fi făcut foarte mult rău, că nu putem fi siguri. Numărul celor cu efecte secundare este uriaș. În Germania e o clinică ce adună efectele secundare. Programările sunt pline vreme de opt luni. Numărul de efecte secundare e uriaș”, a spus Monica Pop în cadrul unui interviu.
Trebuie menționat că declarația medicului a medic după ce un studiu publicat recent a confirmat parțial speculațiile cu privire la posibilele efecte adverse ale vaccinului anti-COVID.
Studiul a fost realizat pe 99 de milioane de oameni. Totodată, a analizat siguranța vaccinurilor și a adus în atenție posibile conexiuni între administrarea acestora și creșteri ale unor afecțiuni neurologice, sangvine și cardiace, conform Bloomberg.
Potrivit sursei menționate, injecțiile de ARNm făcute de Pfizer Inc., BioNTech SE și Moderna Inc au avut legături cu un risc mai mare de inflamație legată de inimă. Chiar dacă evenimentele au fost rare, acestea au fost identificate încă de la începutul pandemiei.
În cazul imunizărilor cu vaccinuri precum cel dezvoltat de Universitatea din Oxford și realizat de AstraZeneca, a fost observat un risc crescut de apariție a unui tip de cheag de sânge în creier.
Vaccinul a fost legat și de un risc crescut de sindrom Guillain-Barre
Bloomberg notează că vaccinul a fost legat și de un risc crescut de sindrom Guillain-Barre. Este vorba despre tulburare neurologică în care sistemul imunitar atacă în mod eronat sistemul nervos periferic.
Noua cercetare a fost realizată de Global Vaccine Data Network. Aceasta a fost publicată în jurnalul Vaccine săptămâna trecută.